Avontuurlijke sporten in Nederland
Nederland is het land dat meer fietsen heeft dan inwoners. Hier vind je meer dan 15000 km aan fietspaden. Dit Nederland is het ideale land om per fiets te verkennen. Hier kun je honderden fietsroutes vinden van op het strand tot in de duinen over de heuvels tot in welig groene bossen. Bijna alle steden en gemeenten kunnen hier langs het water bereikt worden. Hier trekken watersporten altijd grote getalen van mensen. De grootste enthousiastelingen gaan hier voor zeilen en windsurfen.

side
Tulpentour.
Prijsoverzicht
Tijdens deze avontuurlijke vakantie in Nederland kun je de lente in de stad beleven. Zo kun je op zoek gaan naar typische Nederlandse zichten. Per boot varen we naar Spaarndam en terwijl we Amsterdam verlaten, komen we voorbij aan het beroemde dorp van Hans Brinker. Hier kunnen we een fietstocht maken naar Arnhem. Dit is het bloemenpark Keukenhof, hier worden we van harte welkom geheten door duizenden tulpen, hyacinten en narcissen die hier verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, vormen en geuren. Terwijl we fietsen door de bloeiende velden bereiken we Leiden. Dit is de geboorteplaats van de wereldberoemde schilder Rembrandt. We blijven doorfietsen en komen zo een traditionele Nederlandse windmolen tegen en een lokale kaasboerderij. Hier kunnen we leren hoe kaas wordt gemaakt en zelf ook heerlijke kaas maken. Op de laatste dag kunnen we Aalsmeer bezoeken waar de grootste bloemenveiling ter wereld plaatsvindt.
Steden van de Gouden Eeuw

De beste plekken voor wandelingen en trektochten:

Bedrijfsuitjes Limburg / Teambuilding workshops

In Zuid-Limburg, in het uiterste zuiden van Nederland, vinden we vele Nederlandse wandelpaden. Dit heuvelachtige landschap is zeer geschikt voor het beoefenen van avontuurlijke sporten. Daarbij is teamwork van het allergrootste belang. Daarom is deze regio zeer geschikt voor Bedrijfsuitjes Limburg/ Teambuilding workshops. In combinatie met Vogel Workshops is het ook mogelijk om te genieten op het water van de Maas in Midden Limburg. Bij Veerhuis Wessem is het mogelijk om schitterende sloepen te huren. En dat Midden in het schitterend Limburg

Klik voor informatie over Limburg

 

Hier kunnen we een cruise beginnen langs de Nederlandse waterwegen en zo de zeven historische steden van de Gouden Eeuw bezoeken. Hier komen we meer te weten over hun historisch verleden, de industrie, de handel en hun transportsysteem dat helemaal op het water gebaseerd is. Er wordt verteld dat gedurende deze historische periode de Nederlandse Meesters hun befaamdste werken schilderden. Hier kunnen we door een van de leukste landschappen van Nederland fietsen. Wanneer je verder weg gaat van het platteland, dan kun je van binnenuit de overblijfselen van het industrieel verleden bekijken dat toch verankerd zit in de geschiedenis van Nederland. Hier kun je ook de befaamde keramische kunstenaars en pottenbakkers bezoeken die porselein maken, kaasmakers, en jenever distilleerders, terwijl we steeds meer te weten komen over diverse culturen en een historisch verleden dat aan de bron stond van het hedendaagse leven in Nederland. De beste plekken om aan watersport te doen. Onder de bekendste plekken om te windsurfen in Nederland vinden we De Grevelingen en het Veerse Meer in het zuidwesten van het land.