VVV Zuid-Limburg staat aan het begin van een dynamisch jaar. Niet alleen wordt aandacht besteed aan het bevorderen van het toerisme in en naar

Zuid-Limburg, máár wordt er ook actief ingespeeld op de Europese gedachte om nét over de grens samen met andere partners een grensoverschrijdend aanbod te bieden. Krachten worden gebundeld en Zuid-Limburg positioneert zich dan ook als hip bestemmingsgebied dat zelf heel veel te bieden heeft, maar ook als strategische locatie van waar op korte afstand de buurlanden België en Duitsland  te ontdekken zijn. In Limburg voel je het Europa al.

Zuid-Limburg

Dit grensoverschrijdende gevoel uit zich niet alleen in het grensoverschrijdende recreatieve en culinaire aanbod van Zuid-Limburg,  maar ook in het evenementenaanbod.  Zo ontvangt Zuid-Limburg in 2015 opnieuw de Tour de France en het EK Wielrennen voor junioren. Door de diverse grote wielerevenementen in de regio staat Zuid-Limburg garant voor een geweldige wielerervaring; topsporters die letterlijk en figuurlijk grenzen verleggen.